­
Hajjjjj

endpoint protection suite plus bg

Karakteristike

workstation 120 fileserver 120  emailserver 120   antispam 120  firewall 120 remote 120 
Workstation
zaštita
File server
zaštita
Email Server
zaštita 
Antispam 
Firewall 
Upravljanje
na daljinu
protect l
 
Maksimalna sigurnost za sve krajnje točke i poslužitelj
antispyware l
 
Vatrozid za dodatnu zaštitu izvan vašeg ureda
adsecurity l
 
Kompletna podrška

Avast Endpoint Protection Suite Plus vam daje potpunu kontrolu nad vašim poslovnim računalnim mrežama, uz maksimalnu zaštitu za  krajnje točke i poslužitelj, ugrađenim firewallom i antispamom - s jednostavnim centralnim upravljanjem.

Zaštitite se i unutar i izvan vašeg ureda - naš tihi firewall zaustavlja hakere, pomoću heurističke, bihevioralne analize i bijelog popisa sigurnih aplikacija. Zaštitite svoje datotečne i e-mail poslužitelje od napada, neovlaštenih uljeza i dosadniog spama. Sada kompatibilan s najnovijim operativnim sustavima, čvrsto integriran s SharePoint 2013/2010/2007/2003 Serverom i MS Exchange 2013/2013/2007/2003 Serverom e-pošte putem Microsoft antivirusnog sučelja.
report l
 
Uštedi vrijeme i novac sa upravljanjem na daljinu
maxprotect l
 
Povećajte produktivnost 
 
Instaliranje i ažuriranje na daljinu, štedi vrijeme i troškove povezane s tradicionalnom implementacijom u pojedinim krajnjim točkama. Za veću fleksibilnost, nudimo dvije opcije  upravljanja konzolom - naš Small Office Administration za osnovne mreže i naš Enterprise Administration za kompleksne mreže.  Raspored skeniranja, ažuriranja i zadataka u vrijeme kad zaposlenici ne moraju koristiti svoja računala kako bi se osiguralo da se produktivnost ne ometa održavanjem. Održavanje svoje poslovne sigurnosti nikad nije bilo više intuitivno, bezbrižno i učinkovito.   

 

 Tehnologije

Korisničko sučelje (UI) 
Pomoć na daljinu 
Windows 10 kompatibilnost 

Avast UI je redizajniran kako bi išli ukorak s modernim stilovima navigacije. Početnicima jednostavan za korištenje, onima iskusnijima su još uvijek pristupačne i napredne prilagodljive mogućnosti.

 

Značajka Remote Assistance omogućuje Avast korisnicima povezivanje i dijeljenje radne-površine jedni s drugima. To može biti korisno za tehničku podršku, kao i za opće administrativne svrhe.

 

Avast verzija 7 je bio prvi antivirusni softver koji je dobio Windows 8 certifikat, a uz Avast 8 nastavljamo našu potporu najnovije Windows platforme.

 
Antivirusna i anti-spyware zaštita 
Streaming, ažuriranja u stvarnom vremenu 
File-reputation sistem 

Naš nagrađivani skaner štiti od virusa, spywarea i drugih zlonamjernih agenata, sada s novim algoritmom koji se temelji na strojnom učenju, koje može obrađivati nove virus podatke u milisekundama, a ne satima.

Svaka virus definicija dolazi k vama u stvarnom vremenu putem priključka na Avast Virus Lab oblak, a ne treba čekati tradicionalna ažuriranja virus baza podataka. Vaša baza će se stalno ažurirati s najnovijim definicijama.

 

Sada, s više od milijardu jedinstvenih datoteka u našem oblaku, Avast FileRep omogućuje da znate da li je datoteka  sigurna prije nego što je otvorite - utvrđeno u dijelu koliko  ljudi ima tu datoteku i koliko je stara datoteka. Tehnologija se koristi interno, kako bi skeniranje donosilo inteligentnije odluke.

 
Behavior Shield 
Avast Sandbox 
Tihi Firewall 

Naš Behavior Shield sada koristi sofisticiranu logiku za određivanje - s većom preciznošću - da li svi pokrenuti procesi pokazuju neobično ponašanje.

 
Daje dodatni sloj zaštite za Vas - pokrenite aplikacije u virtualnom okruženju - u kojem su svi napadi ograničeni i ne mogu napadati stvarno računalo.  Naš firewall zaustavlja hakere, koristeći heurističke, bihevioralne analize i bijeli popis sigurnih aplikacija. Nudi poboljšanu prijavu za boljim detaljima / statistikom, a podržava i IPv4 (standard) i nove IPv6 mreže. 
Antispam
   
Sveobuhvatni spam i phishing filter, koji radi i kao plug-in za MS Outlook i generička POP3 / IMAP4 zamjena za druge e-mail klijente - sada sa boljim funkcijama izvješćivanja.    

 

Zahtjevi na sistem

Operativni sistemi poslužitelja: 

Microsoft Windows Server 2003 i 2003 R2 (bilo koje izdanje s najnovijim servisnim paketom, 32-bitni ili 64-bitni, uklj. Small Business Server)

Microsoft Windows Server 2008 i 2008 R2 (bilo koje izdanje s najnovijim Service Pack, 32-bitni ili 64-bitni, uklj. Small Business Server, osim Server Core)

Microsoft Windows Small Business Server 2011 (bilo koje izdanje s najnovijim servisnim paketom, x64bit)

Novi iconMicrosoft Windows Server 2012 i Server 2012 R2 (bilo koje izdanje s najnoviji servisni paket, x64bit, uklj. Small Business Server / Essentials, osim Server Core)

Microsoft SharePoint Server 2003/2007/2010/2013

Minimalni zahtjevi na hardver:

256 MB RAM-a ili više, 512 MB RAM ili više, ako je pokrenut Microsoft Windows Server 2008 ili više (ovisi o zahtjevima OS i ostalog instaliranog softvera).

Intel Pentium III kompatibilni procesor ili noviji (ovisi o zahtjevima OS i ostalog instaliranog softvera)

500 MB slobodnog prostora na tvrdom disku

Napomena: Avast Endpoint Protection nije podržan (nije kompatibilan, ne može se instalirati i prikazivati) na DOS-u, Microsoft Windows 3.x, Microsoft Windows NT 3.x, Microsoft Windows NT 4.0, Microsoft Windows 95, Microsoft Windows 98 Microsoft Windows ME, Microsoft Windows 2000 ili bilo koji drugi OS nije naveden kao podržan. 

Usporedite sva Avast poslovna rješenja 

 
Endpoint
Protection
Endpoint
Protection Plus
Endpoint
Protection
Suite
Endpoint
Protection
Suite Plus
File Server
Security
Email Server
Security
Endpoint Protection
Intelligent Antivirus
yes yes yes    
Desktop Firewall
  yes   yes    
Antispam
  yes   yes    
Remote Management
Small Office Administration
yes yes yes yes    
Enterprise Administration
yes yes yes yes    
Server Protection     
File Server
    yes yes yes  
Sharepoint
    yes yes yes  
SBS Server
    yes yes yes yes
Exchange Server
      yes   yes
Antispam
      yes   yes
 

Nagrade i certifikati

Samo neki od vodećih autoriteta koji redovno nagrađuju/certificiraju Avast

antivirusfirewal

Naš Avast Endpoint Protection zaslužuje OPSWAT certifikate, što je industrijski standard.

avNezavisna tvrtka za testiranje AV-Comparatives je više puta nagrađivala Avast najvećom "Advanced +" ocjenom. 
­